MIT campus

More
14 years 9 months ago #706 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
Természetesen az adott fenyegetés nyomatékosításul átadom neki a listát pár olyat tantárgyról amit szeretném, ha a házukból sokan vennének fel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #707 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
Körülbelül úgy rohanod le egy halom fenyegetéssel, hogy se köpni, se nyelni nem marad ideje két mondatod között. Ahogy sorolod a dolgokat, úgy gy?lik benne a tehetetlen düh. Ha jól látod, legszívesebben rád borítaná az asztalt és beletaposna a földbe. Türelmesen várja végig a mondandódat és még utána vagy fél percig nem szól egy szót sem. Magában valószín?leg számol és a végén nagyot nyel, valószín?leg csak azért, hogy ne kapja föl a listádat és tömje le a torkodon.

-"Csicskák? Ragadozók? Azt hiszem kicsit elszaladt veled a ló! Elismerem, ez egy kicsit övön alul jött, de hidd el, mi sem vagyunk azért olyan védtelen pozícióban, mint hiszed."

-"Igen, ÉN vagyok az a Severin, méghozzá Weldon "Severin" Harwood. Tudom, hogy olyanoknak, mint neked halvány FOGALMUK sincs a cognomenr?l [lat. ragadványnév, mint pl Africanus, Britannicus és persze a Severus, ami zord, komoly jelentéssel bír és aminek a német pig-latin származéka a Severin középkori eredet? férfinév, manapság Severine változatban inkább n?i]. Ez a név az én cognomenem és annyira megszoktam, hogy sokszor elfelejtem, hogy csak ragadványnév és így írok alá. Nem volt célom senkit sem meggyanúsítani ezzel, de ezt nem veled fogom megbeszélni."

-"Igen, KU***A jót mulattam annak a majomnak a megjegyzésén! Nézd csak meg, hogy a Lone Star amit rám uszítottál, mit talált, miután apróra föltúrta az egész KI***OTT HÁZAT! Megmondja mit? LÓ***T! Lehet hogy a te agyadba sem igazán fér az, hogy NEM MI csináltuk! Ha el akarunk kapni, annyi eszünk van, hogy nem fogunk kihívni. Megvárjuk amíg magad mész el otthonról. Ja, és ha el akarunk rólad t?ntetni valamit, hozzád sem fogunk érni, mert körömnyi cafatokká esik az magától, méhozzá úgy, hogy a közelben sem vagyunk. Látszólag. Milyen hülyének néztek ti minket?"

-"Igen a gy?zelmeink formálták. Hú, gondolom vagy hat hetet eltöltöttél a Mátrixban, meg a hermetikus könyvtárban vagy hat korrepetáló mágussal, mire rájöttél, hogy hogy is megy ennek a mechanikája. Ne gondold, hogy ezek után nem így lesz. Durvítani akartok? Állok elébe, méghozzá házastul!"

-"Azért hívtalak, hogy segítsek megoldani azt a marhaságot, hátha leszállnak rólunk azok a KI****OTT zsaruk, de látom fölösleges volt. Átkozottul rossz célpontot választottál, abban biztos lehetsz, akármennyire próbálsz is benyalni Keisinger professzornak. Elismerem, el?nyöd van, mert a hölgyekkel... khm... jobban szót ért, mint velem bármikor is, de azért fel?lünk sincs minden veszve. Ne gondold, hogy csak neked vannak itt magas kapcsolataid."

-"Az hogy eldöngetem azt a nagypofájú, magát mindenható alfa-macsónak képzel? Jeffriest a kedvenc játékában, az egy. Talán máskor nem fog majd tehetetlen b**inak hívni. Az, hogy azoknak a kockáknak teszünk egy-két megjegyzést, hátha végre kibújnak a csigahéjból és tesznek is valamit, az egy másik. Az hogy Jeff mindenki el?tt meggyanúsít mindenféle képtelenséggel, az meg megint egy másik, amire persze úgy fogok visszavágni, hogy megmutatom, nem kell abból hülyét csinálni, aki egyébként is az. Gyógyítsd ki a paranoiából! De KÖNYÖRGÖM, EZ?!" kapja föl a tárgyak listáját amit kitettél az asztalra. "Meg ez a halom sz** amit a képünkbe dörgöltetek... Na EZ a nyílt hadüzenet!" ekkor lángra kap és ellobban a kezében a papiros. "Nem érdekel, kerül amibe kerül, ha alattomos f***ok vagytok, akkor mi is ilyen módon fogunk visszavágni. Ha azt hiszed, hogy a nyakunkra léphetsz azért mert van néhány magas rangú ismer?söd, hát tévedsz! Ha csicskát akarsz bel?lünk csinálni, jobb lesz ha elfelejted, mert rohadtul megjárod, professzor meg vizsga ide vagy oda."

-"Azért akartam veled beszélni, hogy szövetséget ajánljak. Hogy együtt kapjuk el azokat a farkakat. Akkor talán leállítottátok volna a zsarukat et lupam sonoram, ferociamque rabiosam!" [zseb?rmester szerint a latin bef?zés jelen esetben helyes, nem tört, annyit jelent, hogy "és azt a hangos, vad és veszett/haragos/?rült n?stény farkast/k***át".] "Ha egy pár napra is visszanyúlna az a CSÖKÖTT memóriád, akkor láthattad volna, hogy én magam próbáltam lenyugtatni ezeket a címeres majmokat, meg az ijesztget?s féreg fajtájukat. Én magam néztem utána annak amivel rémisztgették a többieket. Ezek után elém mersz így állni, akkor amikor segíteni akarok, hátha az a nagydarab f***kalap is végre fölismeri, hogy nincs mit?l félnie?!"

-"Az er?sítésre meg amit iderendeltél, hogy eltörölj minket, MAGASRÓL SZ**OK, de a házatokra is, a tárgyaidra is, meg erre az egészre! Nem vagyok egy bandapunk, de ha ti azok vagytok és csak abból értetek, amib?l azok a sötétek, hát legyen. A pszichoizéid meg bújjanak a..."

Miután végre lecsillapodik annyira, hogy körül is nézzen, rájön, hogy közben a büfé szinte kiürült, csak néhány merészebb bámészkodó maradt, akik arra készülnek, hogy fogadjanak a lehetséges nyertesre.

-"Ti meg bámészkodás helyett addig takarodjatok, amíg még egy darabban vagytok!" emeli meg a jobb kezét, véletlenszer?en a bámészkodók közé mutatva, mire azok is elszelelnek.

-"HELYES!" fúj egy nagyot. "Ha még mondanál valamit, esetleg kegyelemért köynörögnél, vagy töredelmesen bocsánatot kérnél, tedd meg most, mert nekem akad némi tisztázni valóm Keisinger professzor úrral, hála bizonyos alattomos, paranoid, ... hagyjuk..." legyint egyet végül.

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #708 by TheElf
- Ha nem ti voltatok a kalózok, akkor elnézést a kemény beszólásért, de hidd el jó okom van rá, hogy érzékenyen érintsen. [i:471oeeha]Roppant jó okom[/i:471oeeha]. S sajnos a Jeffel való vitában adott válaszoddal keverted magad gyanúba, de nem szándékozom [i:471oeeha]ártatlan[/i:471oeeha] emberekkel kitolni. És persze a rémisztgetés, a "szell?" sem segített. Nomeg a Jeffel való régi viszonyod sem. Ha b?nös vagy és lerohanlak jó, ha ártatlan vagy és lerohannak: látom a reakcióidat, tisztázni tudlak. Ha viszont ti ártatlanok vagytok az ügyben akkor van egy [i:471oeeha]közös ellenségünk, [/i:471oeeha]aki tett azért, hogy egymásnak ugorjunk[i:471oeeha].[/i:471oeeha] Azt hiszem kicsit lóvá tettek.

- ?szintének látszol, így elmondom mik a fontosabb gondjaim, utána eldöntöd, megértesz-e. Azt tudom, hogy a környéken legalább egy különös szellem létezik.

Itt körülbelül összefoglalom amit megtudtunk a megfelel? években történ? halálesetekr?l. Át is küldöm neki az anyagot.

- Gondolom érted miért zavar bármilyen háttérzaj ami ezt er?sítheti. Egy házban már szép nagy társaságot irtott ki. Nos [i:471oeeha]EZÉRT [/i:471oeeha]zavar annyira pár háttérzajos történet.

- Arról az egyetemen pletykálnak, hogy Azumi pánikol a fiúktól, és nem nagy ördöng?sség utánanézni mi okoz ilyet. Például a Brainlock.

Itt átküldöm az adatokat amik nem ultra titkosak.

- Szerinted aki ilyenkor kinézte Azumit a vetk?ztetésre, az mekkora háttérzajt keltene? És én azt sem szeretném, ha Azumi ilyen módon szenvedne. Vesd csak össze az érintett helyszíneket és a tervezett utat. Ebben a helyzetben, ha valaki gyanúba keveri magát, azzal szemben szükségszer? a keménység. Ha ártatlan vagy, akkor az elnézésedet kérem. De tudod, ha egy ilyen kemény ügyben mi kevernénk gyanúba magunkat, t?led sem kapnánk kevesebb támadást, vádakat, így szerintem megértesz.

- Persze a teleportáció, a 169 oldalú csillag, stb. ügyén is össze lehet fogni, dea szellem és a közös ellenségünk jobban zavar.

More
14 years 9 months ago #709 by Nyarlathotep
-"KICSIT?!" lendíti meg a karját szélesen, teátrálisan. "Szerintem meg nagyon! S?t! Kib***ottul rászedtek! Inkább kérdeztél volna körbe, ha már te vagy a nyomozó."

-"A szell?? Ja, az a szell?. Részemr?l méltatás volt, miszerint a kockák nem tudnak megkülönböztetni egy újságpapírt terel? fuvallatot egy elementáltól. Tény. Annak ellenére, hogy kim?velted magad, még mindig nem látod azt, amit én látok. Az pedig, hogy nem személyesen vitetek el neked egy olyan levelet, amit hálózaton küldeni nem túl biztonságos, szerintem, nekem természetes. Demonstrációnak mindenesetre tökéletes volt. Legalább megláttad, hogy ha ott akarunk lenni akkor ott leszünk és ezt ti nem fogjátok föltétlenül észrevenni. Mostmár ugyan talán, bár Richter és Wedgewood elég jól tudnak elt?nni szem el?l. Szerezzetek be néhány bargesztet, ha biztonságban akarjátok tudni magatokat. Nem a legjobb a közelükben tartózkodni, f?leg párzási id?szakban, de megéri. Az egyik állat még egy pokolkopót is behozott és még engedélyt is szerzett rá."

-"Látom már, hogy mi mozgat. Ezzel nem igazán tör?dtem, nem vagyok nyomozó, f?leg nem egy szimpla gyilkossági ügyben. Pláne ha egy [i:1g5ce37e]idiot savant[/i:1g5ce37e] hull a saját maga ásta sírba. Egészségére. Ha engem kérdezel, nem a háttérzajtól kellene berezelni. Az mindig is lesz a salem street-i házban, id?r?l id?re. Mostmár legalább látom, hogy csak prím években. Az a ház elátkozott hírében áll, de a környéken van még pár hasonló. Ha gondolod, összeírathatom, ha neked fontos. Gilmant ismertem és elég normálisnak is indult. Még az is megfordult a fejemben, hogy meghívom, de kés?bb láttam ahogy valami miatt összeomlik. Aztán kivártam, a fickó meg javulni látszott, de mire megkerestem volna, elt?nt. Én meg nem kerestem, gondoltam majd csak el?szedik valamelyik csatornából, amikor végre megtalálják. Hát nem találták meg, bár ha engem kérdezel én inkább a drágalátos Knight Errantot túratnám át. Szerintem ha találtak valamit, olyan mélyre ásták, amilyen mélyre csak lehet. Mintha rémlene valami fickó, aki egy vödör igen brutális cuccal vonult ki a házba. A saját kollégái vonszolták ki onnan azt a sikoltozó szerencsétlent. Ha jól tudom a vödörben többek között kátrány, csattanó maszlag, beléndek, nadragulya, kén és foszfor volt. Elég potens és rettent?en b?zös keverék, ha az ember fekete misét akar celebrálni. A növények pont elegek egy kiadós hallucinogénmérgezéshez. Ha ehhez a ként és a foszfort is hozzáadjuk, akkor arról a misér?l nincs visszatérés. Pláne, hogy a nyomozó úr anyarozzsal kevert vérrel is készült. Miel?tt rákérdezel, hozzánk jár az Inside View. Valami állat megrendelte. Egyébként egy mocskos szennylap, de a véren és a beleken kívül néha... hogy is mondjam... kellemes hölgyeket is lehet benne látni, arra pedig hogy reggelente áttanulmányozzam a WC-n miel?tt kiteszem a bejöv? postát tartalmazó fiókba, tökéletes. Ezek után és a fia halála után csodálkozol, ha elválik t?le a felesége? Én sem maradnék egy sátánista állat közelében, ha nem érezném kötelességemnek, hogy kigyógyítsam abb?l a szörny? ideglázból amiben szenved. Ép esz? ugyanis nem áll a Sátán szolgálatába."

-"Azumira meg nem igazán figyeltem. Bocs, de nem bukok a japán lányokra. Okos lány, persze, egyszer-kétszer sikerült vitakurzuson fölém kerekednie, s?t, mi ketten úgy vizsgáztunk le, hogy sikerült döntetlenre kihozni. A szekrényben még megvan néhány kupa mindkett?nk nevével. Úgy égtek a Harvardosok, mint a Reichstag. Az érmemb?l meg fókuszt csináltam és azóta is használom. Azumi nem tudom mit csinált a sajátjával. T?lem valamiért nem pánikolt. Meglehet, hogy ez hihetetlen karizmámnak tudható be. Vagy csak túl elfoglalt volt a készüléssel, minthogy arra figyeljen, hogy pánikolnia kell."

-"Ez a brain-izé nem az én asztalom, inkább a pszichósokat kérdezd meg, nekem komolyabban is utána kellene néznem, ami nem lehetetlen, nincs lehetetlen, csak tehetetlen, de k***a hosszú id? volna. Bár ha muszáj, tudnám, hogy hol kezdjem."

-"Amit hallottam azután elég nagy háttérzaj volna egy tömeggyilkosság. Mert az lenne a vége, ha megrohamozzák azt a lányt. Bárki is próbálkozott azzal, nem volt normális, vagy csak szimplán hülye volt, netán csak vak és süket."

-"Úgy tudtam, hogy aki gyanúba keveri magát, azzal szemben az igazságosság is szükségszer?, pont ezért. Mi van ha ártatlan. Legközelebb inkább nézz utána, miel?tt nekiugrasz valakinek. Egyszer emberedre fogsz találni aki akár ártatlan volt, akár b?nös, álltó helyedben szeletel apró pici kockákra. Én sem voltam túl messze t?le, elhiheted. Ilyen ügyben mi el?bb szimatolunk, utána pedig nem vádaskodunk, hanem leradírozzuk az illet?t a föld színér?l. Méghozzá a környezetével együtt. Üss gyorsan és keményen. Tudod, mint a katonák, bár ezt asszem pont a tengerészgyalogosok mondják."

-"Egyébként ha egy jó füles kell, akkor kotorássz utána a tulajnak. Gilman bérelte azt a házat, egy bizonyos Dombrowszkitól. Elvileg ?ket is kihallgatták, de valamelyik elmebeteg nyomozó elvetette az egészet, amit sikerült kideríteniük. Ha jól tudom Waclaw és Kamila Dombrowski a tulajdonosok, a lányuk Lidia, meg Íziszes. Egyébként csodálom, mert a két lengyel mágikusan olyan semmik, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Ja és ha van egy kis eszetek, nem hagyjátok ki a szennylapokat ha egy jó füles kell. Ha más miatt nem, hát ezért, mert ami velem megesett abból jobb ha ti is okultok."

-"Rendben, elnézem neked, hogy elk**tad a napom és rám hoztad a migrént aminek még egy hetet váratnia kellett volna magára, de ha emögött valami trükk van, akkor te nem tudom kihez fohászkodsz, de az irgalmazzon neked is, meg annak az ipari hulladék-halomnak is ahol most sikerült meghúznotok magatokat." fejezi be egy egyáltalán nem burkolt fenyegetéssel és egy utalással arra, hogy a kiszuperált konténerek egyáltalán nem passzolnak a szép, borostyánnal befuttatott colonial stílusú házhoz. Egyébként ha nem javítotok az esztétikán, tényleg rajtatok fog maradni, hogy egy szép házból egy szemétdombot csináltatok. Ennek ellenére tisztában vagy azzal, hogy nem kell tartanotok ett?l, lévén semmi cifra nincs az szándékod mögött. [A fenyegetés és az irritabilitás pedig nem csoda, ha Weldon tényleg migrénes fejfájással küzd, ami a mai napig gyógyíthatatlan.]

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #710 by TheElf
- Kicsit több volt a hozzátok vezet? nyom a kelleténél, ne feledd Jeff ismer téged, és sok mást a házadból, ha látva, hallva a támadóit [i:39avbpmi]téged gyanúsít[/i:39avbpmi], és te is magadat kevered gyanúba, az két igen er?s nyom a körbeszaglászásnál. Nem kevés, hanem sok az ilyesmi. Ha felismertek, és te magad is er?síted a gyanút, a Jeffel való konfliktus jó indíték, mit kerestem volna még? Sok küls? tanú nem volt. Meg különben is...

- Sok dologban hasonlóak vagyunk, és bíztam benne, hogy felismered, ha gyanúba keveredtél a tanúk okán, akkor legalább [i:39avbpmi]nekem[/i:39avbpmi] jelzed, hogy nem te voltál. Jeffet kiröhögheted, azt megértem. De, ha ahogy a lányok rémisztgetése kapcsán láttam is meg mondtad is egy oldalon állunk, akkor ha kérhetném, ne keverd magad gyanúba, hanem szólj. Ha az ilyen ügyeket nem tisztázzuk eldurvulhatnak, az pedig egyikünknek sem jó. Rendben? Fontos lenne némi ?szinteség.

Itt kivárom, hogy belemenjen.

- Ellenben furcsa, de a történetben eddig legalább 3 helyen szerepel a Harvard.

- Tudtak Azumi útjáról, hiszen t?lük is kellett szerezni ezt-azt korábban. Veletek és a házunkkal is volt dolguk korábban. És közük van a rejtélyes halálesetekhez. Furcsa összefüggés. És bizonyára örültek volna, ha titeket meglátogat pár vörös szamuráj, ugye? Érdekes nyom lehet ez. Persze Azumi is képes megvédeni magát, és én is ritkán megyek fegyvertelenül, egy komolyabb támadásnak könnyen meg lehetett volna más irányban a következménye. [i:39avbpmi]Akkor legalább biztosan tudnánk, ki szórakozott.[/i:39avbpmi]

Közben igyekszem kikapcsolni a nekik küldött infrahangot.

- Amúgy amikor azt mondtad, hogy te el?bb ütsz, nem vádaskodsz. De ha az els? szell? után a kiszemelt célpont találkozót kér, te sem hagynád ki a fenyegetéseket, kemény feltételeket. A Razzia, a FAB spray, némi fizikai háttérzaj, stb. lehet akár elég is egy ilyen helyzethez. De ezek megállításáról természetesen gondoskodom.

Egy picit megállok.

- Amúgy a tantárgyak kapcsán tudod volt egy apró észrevételem. Ezek a tantárgyak [i:39avbpmi]valóban[/i:39avbpmi] sok id?t vesznek el, de akivel jóban lehetek hosszú távon az örömmel lesz ott, akivel meg nem az se jár rosszul, bár nincs ideje ellenem tevékenykedni. Nem olyan rossz ajánlat az. Magyarul szerintem akár nyerhetsz is a dolgon.

- Ha belegondolsz ez a feltétel pont ezért ügyes. Ha nem vagy rosszindulatú, ez kiderül, lesz egy hasznos tárgyad, el?re jutsz. Ha az vagy, akkor szívás. Az okos ember figyel rá, hogy a barátai is, ellenségei is közel legyenek hozzá, tudjon rájuk figyelni.

- Ha jó csapat vagy, de szeretsz más házakkal vetélkedni, emberi lépték? szívatásokkal, akkor sok minden játék, ami viszont a vetélkedés okán mindkét házat er?síti, az összetartás, a közös dolgok jóra formálja a háttérzajt, er?sít titeket. Ha inkább a rosszindulat vezérel, akkor a harc, az összetartás a megszokott háttérzajt átformálja sokkal rosszabb. Ugyanaz a lépés egy barátot er?sít, egy ellenségnek árt. [i:39avbpmi]Kedvelem az ilyen lépéseket.[/i:39avbpmi]

Apró mosoly kíséri ezt a megjegyzést is, mintegy jelezve, hogy az igazságos megoldásra itt is törekszem.

- A háttérzaj sokakat er?sít, másokat gyengít, nem véletlenül beszéltem err?l. És sok helyen van háttérzaj, van ahol a kutatás, az áttörést váró kutatók igyekezete formálja az asztrális síkot, van ahol az áhítat, van ahol a harc m?vészetében elmélyül?k igyekezete. Megint máshol megannyi film, vagy éppen az ottani kegyetlenség.

- Ezek más más mágiát [i:39avbpmi]er?sítenek[/i:39avbpmi], más más területen kínálják a lehet?séget az áttörésre. A háttérzaj tudatos formálása teszi lehet?vé, hogy olyan megoldásokat is alkalmazzon egy mágus, amiket háttérzaj nélkül lehetetlen volna. Az er?söd? mágia egy korában el?bb elérni az áttöréseket, formálni a mágiát, világot sokak számára vonzó alternatíva. És a legtöbb mágikus veszélyforrás az ilyen kísérletek környékén jelenik meg.

- Ezek az új áttörések, amikre esetleg nincs valós ellenszer, jelentik az igazi problémát, és az okot arra, hogy az asztrális háttérzajra és annak világi forrásaira jobban odafigyeljek. Ugyanis [i:39avbpmi]mágia nélkül[/i:39avbpmi] kiszúrni sok áttörést, szellemet közel sem lenne könny? feladat.

- Ráadásul háttérzajt kelteni sok világi személy is tud, akik örülnek, hogy részesei lesznek a mágiának, s nem csak áldozatokat hoznak, háttérzajt keltenek, de ugye karmával, saját esszenciájukkal is segítik a varázslókat, mások a vérmágiához önként adnának vért.

- Rentonban találkoztam azzal, hogy egyes mágusok az Alamos 20000 terroristáin keresztül pár rasszista bandát is pénzeltek, és építettek a banda kegyetlensége által keltett háttérzajra. Megtanulták, hogy a Nagy Szellemtánc szint? mágia is elérhet? rituálékkal, csak ehhez sok tudatlan résztvev?, sok áldozat, sok háttérzaj kell. Tudatosan építkeztek.

- A tudatosan épített háttérzajnak többnyire [i:39avbpmi]célja van[/i:39avbpmi], és többnyire nem éppen nemes célokról beszélünk. Én sem magától a háttérzajtól félek, hanem attól aki vagy ami ezt tudatosan építi. Érdekb?l kegyetlenkedik, hogy egy saját kegyetlen varázslatát meger?sítse, a kor színvonala fölé emelje.

- S aki erre hajlandó az többnyire [i:39avbpmi]bolond[/i:39avbpmi] is. Bolond, hiszen tudja, nem csak magát er?síti a háttérzaj, hanem sokszor az ellene tör?t is, de ennek ellenére úgy számít, hogy ? és az általa idézett rémség lesz az er?sebb, az általa idézett szörny meg biztosan segíti a varázslásban. Sok ember kezéb?l csúszott ki a vélt hatalom, ezt pedig ismerjük, és tudjuk hova vezet. Nos az ilyen helyzetekben elérhet? ismeretlen veszélyekt?l jobban érdemes tartani mint a háttérzajtól magától.

- Gondolom érted miért figyelek a háttérzajra. Gondolom miel?tt belementél bármibe is, megnéztél asztrálban, innen is tudod, hogy ?szinte vagyok. Gondolom azt is tudod, nem tartozok azok közé akik mindent megadnának némi mágikus aktivitásért, s?t javarészt magamat okolhatom azért, hogy nem vagyok mágikusan aktív. Ha kíváncsi vagy a történetre elmesélem... De elegend? annyit mondani, hogy szeretek távol maradni bizonyos mágikus veszélyforrásoktól. Még akkor is, ha ismertek. Akkor is, ha tudom, hogy nem rosszindulat vezérli ?ket.

Mosoly ismét.

More
14 years 9 months ago #711 by Nyarlathotep
-"Jeffries csak azt HISZI, hogy ismer. Abból az általános képb?l indul ki, amit a ház kifelé mutat magáról. Nem tudja, hogy a mágusok között mi milyen helyet foglalunk el, hogyan viszonyulnak hozzánk, mit gondolnak rólunk mint házról és rólam mint személyr?l. Ez elég messze van az ismeretségt?l, még a felszínest?l is. Ha csak ennyi kell neked, hogy lecsapj, akkor gyerünk, egy rendkívül arrogáns sátánista gót áll el?tted, aki vámpírnak öltözik. De ennyi er?vel le lehet gyalulni legalább ötödét a Circle Grovenak is és akkor csak sz?k körben gondolkodtunk. Ha még boszorkányokra is vadászol akkor az Ízisz is mehet a levesbe. Neked meg jelezhetek akármit, ha a gyanúd sziklaszilárd, maximum szakadsz egy jót magadban. Ezentúl lehetek addig akármilyen ?szinte, amíg nem látod be te magad is tapasztalatok alapján. A nyomozó ugye nem lehet naiv és nem hihet annak amit a tanúk elmondtak amíg alá nincs támasztva bizonyítékokkal. Az hogy ez a gyanú ennyire meger?södhetett az azt jelenti, hogy az ami rendelkezésemre állt, nem volt elég. Nem csodálkoznék, ha gyorsan utánam túrnál egy kicsit, amint elválnak útjaink. Nyugodtan, de akkor a rend?röknél kezdd. ?k már eleget turkáltak."

-"Három helyen? Err?l egy kicsit többet is elmondhatnál. Hátha Ásógép [Digger] és Takonypóc [Saliva] kiderít majd valamit." amikor meglep?dsz a két eléggé "kalózosan" magyarul idiótán hangzó név hatására, Severin közli veled, hogy Ásógép a pokolkopó, Takonypóc meg a bargeszt. "Nekünk ugyan nincsenek vörös szamurájaink, de két fekete azért akad. ?k is szívesen tennének látogatást a Harvardon."

Közben elgondolkozol az infrahangon és rájössz, hogy jobb nem piszkálni azt amit Azumi tett oda. Ki tudja, hogy mivel spékelte meg a poén kedvéért a ház szerinte hártyavékony védelmi rendszerét, csak hogy a benn lakóknak is kicsit nehezükre essen helyrehozni a dolgokat, ha netán rájöttek.

-"Én az ilye4smit ELVB?L nem hagyom ki. Jobb hatalmi pozícióból tárgyalni, mint könyörögni. Az, hogy irányítanak az is addig jó, amíg saját akaratodból történik. Utána rabszolgának érzed magad és az nem tesz jót az egónak az önbecsülésnek és a szerotoninszintnek, az alacsony szerotoninszint meg a migrén egyik induló föltétele. A FAB spray-t már kiszedtük, a háttérzaj miatt pedig csak szóban és asztrálisan kommunikáltunk. Szólj, hogy mikor akarod ezeket megsz?ntetni, mert akkor visszakapcsoljuk a kommrendszert. Helyesebben visszakötjük. Bocs, de annyira fölb***ó volt egy id? után, hogy végigtúrtuk az egész házat és mindent egymás után kapcsoltunk ki. Hála a viharnak és egy villámcsapás miatti áramszünetnek, el?bb rájöttünk, hogy valami elektromos interferencia lehet a dolog oka, mint szeretted volna. Majd én is szólok a fiúknak, hogy fölösleges az az elektromágneses vihar amivel meg akartunk titeket örvendeztetni. Az el?bb ütöknél meg az a dolog mögött az elgondolás, hogy ha figyelmeztetjük az ellenfelet, akkor fölkészül. Ha csak ütünk, tudni fogja, hogy miért kapta. Ha ártatlan volt, akkor majd panaszkodik mi meg majd bocsánatot kérünk. Így biztos nem siklik ki semmi sem az irányítás alól."

-"Ezt a tárgyas dolgot beszéljük meg kés?bb. Jobb lesz úgy tárgyalni, hogy el?tte fölmérem az igényeket. Talán még segítek is órát tartani, ha épp az id?m engedi, de idén kell megvédenem a tézisem. Így számolj."

-"Ezt a háttérzaj dolgot meg asszem túltárgyaltuk. Meglátjuk, kinek a félelmei igazolódnak be. Addig amíg nem történik semmi, nem tudunk mást tenni, mint várni, szimatolni, aggódni és találgatni. Természetesen amennyire akartam annyira utánad néztem. Ha emellett mesélni szeeretnél magadról, szívesen meghallgatom, de nem most. Ha a tünetek nem hazudnak, maximum fél óra és körülbelül egy zöldséggel leszek egyenl?. Szeretnék a leb***áson is túl lenni, miel?tt kijön rajtam ez az átok."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.245 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.